חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

רגע מתוק

הלילה (בין שישי לשבת) אי אפשר היה לישון פה!

רעש המטוסים הממריאים כשביטנם עמוסה פצצות מחריש אוזניים ומרעיד את קירות הבית גם שהבסיס רחוק מאיתנו כמה קילומטרים טובים.

ב 0500 התחלתי לאפות עוגיות. שבת בבוקר… כן…?

הערב מי שירוויחו מכל זה אלו חברים טובים שלנו שהזמינו אותנו לקפה.

הכנתי 2 קופסאות בפאנץ' מעטפות 123 (בהמשך הרשומה יש הדרכה)

ארזתי יפה יפה 2 סוגים שונים של עוגיות.

הדפסתי ופנצ'צ'תי תגיות: מוזמנות להדפיס ולהשתמש

רגע מתוק

הדיאטה ב 6 אחרי המלחמה

מה יש בזה?!

רק דברים טובים!

עוגיות טחינה (60 עוגיות)

מחממים תנור ל 170 מעלות

1 כוס טחינה גולמית

1/2 2 כוסות קמח + 1 שקית אבקת אפיה

2 שקיות סוכר וניל

200 גרם מחמאה / חמאה רכה

בקערת מיקסר עם וו גיטרה מערביים את החומרים עד קבלת בצק אחיד

יוצרים 60 כדורים ומועכים אותם מעט

מניחים על ניר אפיה 15 כדורים

בכל עוגיה נועצים חצי שקד

אופים בערך 20 – 25 דקות עד לקבלת גוון זהוב

לאחר שהעוגיות מתקררות לחלוטין בוזקים עליהן

אבקת סוכר

נשיקות שתמיד מצליחות

מחממים תמור ל 100 מעלות

6 חלבונים מביצים בגודל לארג' בטמפרטורת החדר

3/4 1 כוסות סוכר

שוברים כל ביצה בנפרד בצלוחית ואוספת ביד את החלמון

את החלבון (הלבן) שמים בקערת המיקסר.

וכך ביצה אחר ביצה שוברים בצלוחית אוספים ביד את החלמון שמים את החלבון בקערת מיקסר.

מקציפים את החלבונים כשמתחיל להיווצר קצף מתחילים להוסיף לאט לאט את הסוכר.

מקציפים 15 דקות במהירות גבוהה עד לקצף יציב וחזק מאוד.

מזלפים נשיקות על ניר אפיה

אופים שעתיים ורבע ב 100 מעלות.

בתום האפיה מכבים את התנור ומשאירים בתנור עד שהנשיקות מצטננות.

שומרים בכלי יבש ואטום.

קופסה מתפוצצת בגודל "4 * "4

זוהי הדרכה מתוך סדנה הרבה יותר מפאנץ' 123.

ההכנה של בסיס הקופסה זהה רק שבקופסאות היום הכנתי בסיס קופסה מקרדסטוק בסיס חלק "12 * "12 ודיגמתי את הדפנות החיצוניות ב – 4 מדוגמים בגודל "3/4 3 * "3/4 3

הדבקתי פנימה את הפינות. תוכלו לראות למה הכוונה בעוד כמה שלבים

ובמקום להדביק פפיון נייר קשרתי סרטים לקשירה

ניר מדוגם דו צדדי 250 גרם בגודל

"12 * "12

פפיון ניר מוכן כמו שהכנו בחלק 1

בוחרים את גודל הקופסה הרצויה – בחרנו הפעם קופסה בגודל "4 * "4 * "4

בהתאם הניר המדוגם בגודל "12* "12

משתמשים בסימנים של הקופסאות באותיות ולא בסרגל המספרים

פותחים את הזרוע

מניחים את הניר המדוגם (הצד החיצוני פונה כלפי מעלה) על סימן האותיות XL – בצד השמאלי של הלוח BOX START LINE

מפנצ'צ'ים

חורצים קו אלכסון בצד ימין

וקו אלכסון בצד שמאל

מצד ימין של הפאנץ' באותיות XL חורצים קו לאורך עד קו האלכסון שחרצנו

מסובבים 90 מעלות שמאלה

חוזרים על כל השלבים בכל 4 הדפנות

הופכים את הניר המדוגם מניחים (הצד הפנימי פונה כלפי מעלה) על סימן האותיות XL – בצד השמאלי של הלוח BOX START LINE

מפנצ'צ'ים

מסובבים 90 מעלות שמאלה

חוזרים ומפנצ'צ'ים בכל 4 הדפנות

מעגלים פינה בצד ימין של הפאנץ'

נוצרת פינה עם פינצ'וץ' לשונית מעוגלת לסגירה

צריך אח"כ לנהוג בה בזהירות כדי שלא תיתלש

עוברים על כל קווי הקיפול

מקפלים פנימה את הפינות

עוברים עם עצם קיפול

אפשר להדביק את הפינות על 2 דפנות בתוך הקופסה. כמו בקופסאות שהכנתי היום לעוגיות

סוגרים יחד שתי פינות נגדיות בעזרת הלשוניות

בעדינות רבה כדי שהלשוניות לא יתלשו

סוגרים יחד עוד שתי פינות נגדיות בעזרת לשוניות

מקשטים בפפיון

אני מדביקה את הפפיון עם 2 נקודות דבק שאני קצת מחלישה את יכולת ההדבקה שלהם בנגיעה עם האצבע כדי שבפתיחה המדוגם לא יקרע ותתאפשר סגירה חוזרת

את העוגיות ארזתי בתוך שקית צלופן שהוכנסה לתוך הקופסה

מקווה שאכן יהיו לכם רגעים מתוקים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

חיפוש